Thursday, August 29, 2024

Efile: "Pikakoulu, koko koulu yhdessä vuodessa, yritelmä"

 Tämä aihe kiinnostaa monia, joten tässä se kirjan alkuna. Blogi pikakoulu.blogspot.com jatkuu kyllä pidempäänkin. Sitä ennen kirjassa on yksi engl teksti ja blogi tienraivaajat.blogspot.com netistä useampi postaus kerrallaan kopioituna. Tietokoneongelmien vuoksi nyt vain tekstitiedostona www.angelfire.com/planet/paradisewins/PikakouluKokoKouluYhdessaVuodessa.txt .

Huom. Aloitin blogin jo olikohan 2011. Oikeastaan en olisi kirjoittanut muuta kuin ajattelukyvyn ym taitojen kehittämisen ohjeita, mutta jollain henkisellä tai hengellisellä tai virtuaalisella puolella joku ala-asteen opettaja, joiden koulussa olivat lyhentäneet kouluviikkoa tai koulupäivää ulkoilua lisäten ajattelukurssini suomien mahdollisuuksien myötä, jotenkin pakotti minut aloittamaan Pikakoulu-blogin, vaikken itse ollut pääsdyt lyhyemmällä opinnoistani, vaikka taitojen puolesta olisi pitänyt. Ennen koulua oletettiin että aikuisia järkevämpänä ja vastuuntuntoisempana en joutuisi menemään kouluun, mutta valehtelivat aikuisten huonon laadun minun puutteikseni ja laittoivat kouluun. 12-vuotiaana rehtoni luokan edessä sanoi hänen ja opettajuen mielipiteen olevan, että olin jo oppivelvollisuuteni suorittanut eikä olisi mieltä enää minun käydä koulua. Kuitenkin jouduin käymään vielä peruskoulun ja lukion sekä 6 vuotta inhoamiani matemaattisten alojen opintoja yliopistossa. Niin en olisi kirjoittanut Pikakoulu-blogia, vaan vain taitojen, lahjakkuuksien ja elämänviisauden taitojen oppimisesta vinkkejä. Kun Pikakoulu-blogin alusta oli kymmenisen vuotta, luin uutisista oppivelvollisuutta jatketun 2-3 vuotta, käytännössä siis lukiokin tehty pakolliseksi, vaikka se oli fakki-idioottimaisuuteen tähtäävä kaikkiin ammatteihin suunnattuun peruskouluun verrattuna. Mutta koska koululaisia masentaisi, jos tämä aihe otettaisiin pois saatavilta, kun se kerran joskus on ollut, niin jatkoin blogia ja tässä se muiden kirjojeni myötä kirjayritelmänäkin, tosin blogin alku vain. 

The ebook ought to be available also at www.amazon.com , 1usd +tax, insrant download and unlimited simultaneous usage allowed. 

Friday, August 23, 2024

Saturday, August 3, 2024

"Of those upon the Earth fighting against those orbiting the Earth"

 You can downliad the book for free from  https://www.angelfire.com/planet/paradisewins/ofthoseupontheEarth.docx   It ought to be soon avail...